Mebius' Wintersalon 2008

Anneke Kamstra en Koos Mebius organiseren toch nog een Wintersalon 2008 in het bekende pand bij de NH-kerk, in het centrum van Noordhorn. Voor de oude hoofdenwoning met bijbehorende ruimtes is nog geen koper gevonden en dan is het aangenaam dat er alsnog een verkoopexpositie kan worden georganiseerd. De meer dan 50 deelnemende kunstenaars zullen dit ongetwijfeld beamen. Bekende namen als Jentsje Popma, Douwe Elias en Karel Buskes zijn met werk vertegenwoordigd. Deze Wintersalon 2008 is 15 november, vandaag dus, geopend en duurt tot en met 21 december! Openingstijden: donderdag t/m zondag van 12.00 – 18.00 uur.

Resize_of_wintersalonmebius

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.