OLS Midwolda – 'Vrouwtje van Stavoren'- jaren vijftig

De uitvoering zelf, in de grote zaal van hotel-café-restaurant "Het Gemeentehuis" (familie Van Eerde) aan de Hoofdweg in Midwolda, was vanzelfsprekend een gebeurtenis van formaat. Kinderen nerveus, meester zenuwachtig, ’n bult volk’, mevrouw Zonderman onverstoorbaar kledend en schminkend….. althans in mijn beleving. Wie er verder nog hielpen? Ongetwijfeld wat dames uit de oudercommissie (Mevr.Renken? Mevr.Dethmers?) Het dorsvlegelmoment speelde zich blijkbaar af vóór het gordijn:
Resize_of_vrouwtje_van_stavoren_ols
Waarschijnlijk tijdens de generale repetitie op de foto gezet gezien het aantal kinderen dat vooraan in de zaal zit. Mijn gezicht staat helaas op slecht weer…. (Of had ik net weer op de kop gekregen van meester Zonderman, die vond dat ik met meer "Schwung" moest dorsen….?)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.