Stalletjes versterken vakantiesfeer

HET IS ZOMER! Wie daar nog aan twijfelt, is een druiloor, of een verstokte twijfelaar. Op diverse plaatsen langs ’s Heren Wegen wordt het buiten leven benadrukt, ook in Noordhorn. Wandelaars, fietsers, automobilisten met het raampje open (niet ieder heeft airco….), ze zien langs de Rijksstraatweg verzorgde verkoopstalletjes, klein, maar fijn.
Resize_of_stalletje_met_courgettes_
En met heerlijke producten, zoals courgettes en pruimen! Zelfs door kinderen artistiek beverfde stokken! Wie het kleine niet eert….. Mooi, deze kleinoden. Rustpunten in een jachtig bestaan, broodnodige vitaminen om vakantiestress tegen te gaan….
Resize_of_stalletje_rijksstraatweg_

foto’s: xa9janblaauw, 30 juli 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.