Zomervakantiepret… met een net!

Nee, niet alle vakantieweken worden doorgebracht aan de Costa Brava, in de Wedderbergen of trekkend door Toscane. Vakantie thuis is zowel onvermijdelijk als uitdagend. Je maakt er gewoon iets van, iets gewoons van, of iets óngewoons… Deze twee meiden bijvoorbeeld, heerlijk met een schepnet op avontuur in het water van de niet al te schone vijver in de Noordhorner Borgwijk. Is daar iets spannends te zien?
Resize_of_kikkers_vangen_borgweg__2

Voorzichtig! Snel!!!! Hebbes!!!
Resize_of_kikkers_vangen_borgweg_3_

Een forse kikker is gevangen in het schepnet, spartelt af en toe, kijkt ondoorgrondelijk. Kinderhanden willen de kikvors beetpakken, maar dat valt tegen. Als het al een keer lukt, weet het gladde beest toch weer te ontsnappen, is met een paar sprongen verdwenen in het donkere vijverwater. De meiden zijn van het doorzettende soort, ze blijven speuren. Zie jij iets???
foto’s: xa9janblaauw, 23 juli 2008
Resize_of_kikkers_vangen_borgweg_9_

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.