Vakantiebezigheden

Resize_of_schat_graven_30062008 Je hebt zomervakantie en je wilt wat. Maar wat? De stemming is landerig, het is zo’n middag waarop je je verveelt, of eigenlijk ook weer niet. Aangenaam zomerweer. Nou ja, te warm om je al te druk te maken en van de familie hoef je het ook even niet te hebben…. Het liefst even in je eentje "aanklooien", aan de rand van het hertenkamp (Noordhorn), nabij de oostgracht. Een gat bij de beschoeiing, grond iets verzakt. Zou daar…. Schepje erbij, je haalt altijd wat uit de modder (al is het niet uit de tijd van de borg Noordwyck). Grond er wat af peuteren, zou het iets van waarde zijn? (foto’s xa9janblaauw, 30 juni 2008)
Resize_of_schat_graven_3_30062008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.