Bouwkavelverrommeling Noordhorn

Als bouwers, bureaucraten en andere betrokkenen blijkbaar weinig haast hebben of maken met het daadwerkelijk invullen van het uitbreidingsplan Hamsterpad III aan de oostkant van Noordhorn, ontstaat er verrommeling. Verwildering_bouwkavels_6_30062008 Een deel van die verrommeling is uitermate boeiend en kleurrijk. De langdurig leegblijvende stukken land tonen een verscheidenheid aan wilde planten die nu een zee van bloemen aanbieden. Voor wie er oog voor heeft een prachtig gezicht, voor anderen die fanatiek tot de families Keurig en Netjes behoren al gauw een zooitje…… Ieder wat wils dus.
Zelf vind ik het jammer dat ook hier altijd weer die onvermijdelijke reclameborden opduiken. Wezensvreemde elementen in een landschap dat die elementen liever kwijt dan rijk is. Soms helpt de wind door een bedrukt zeildoek de sloot in te werken (of was het toch het werk van vernielzuchtige jeugd?). Bedrijvige handen haalden het verloren voorwerp weer uit de sloot, streken het zo goed mogelijk glad en gaven het zijn plek terug op de hoek van de Meidoornstraat-Kastanjestraat. Wat bezielt een bedrijf eigenlijk om aan de rand van Noordhorns Nowhere zo’n reclameuiting te plaatsen? Ik snap trouwens toch al niet waarom firma’s op plaatsen waar wordt gebouwd dat bouwen met opvallende reclameborden onderstrepen. Zo, en hiér zijn wij actief! (Net een pissende hond die zijn territorium afbakent…)
Resize_of_verwildering_bouwkavels_8
foto’s: xa9janblaauw, 30 juni 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.