Occasionele verrommeling Noordhorn

Af en toe wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om op plaatsen die daarvoor niet direct zijn bedoeld verkoopbaar spul aan te prijzen. Een openluchtetalage aan de noordwestkant van Noordhorn, waar passanten op de N355 opmerkzaam worden gemaakt op een te koop staande caravan, in goede staat, en een gebruikte, kleine persoonswagen, speciale aanbieding.
    Resize_of_caravan_en_auto_te_koop_2
Gelegenheidsverrommeling, die niet ernstig stoort als de tijdsduur binnen de perken blijft. Het blijft natuurlijk verrommeling, evenals de visuele drukte bij het bedrijfsverzamelgebouw verderop, waar zelfs een bord van Tapijthal Hoogkerk is verdwaald en het schamele "TE HUUR" allerminst een blijk van goede smaak is. Bord_met_kuperus_op_achtergrond_feb  Hoe verstorend is deze bonte verzameling zichtlokaties voor het verkeer op snelwegen en drukke verkeerswegen? Kunnen die chauffeurs hun ogen niet beter op de weg houden en attent blijven op vaak werkende flitspalen? O, het zicht is bedoeld voor de passagiers? Beperkt zicht dus….

foto’s: xa9janblaauw, 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.