Omgeving Noordhorn: gewoon prachtig!

Noordhorn_westkant_en_mokkenburg_24 Iets hoeft niet altijd spectaculair te zijn om op te vallen. Soms word je geraakt door het gewone. Je loopt er duizend keer aan voorbij en dan ineens denk je: "Hé, dit is het! Dit is minder gewoon dan het lijkt!" Of: "Gewoon prachtig!" Nee, niet die gekortwiekte populieren die stakerig aan de westkant van boerderij "Mokkenburg" staan. Het geheel, de allerminst fraaie bedrijvenkant hier op een groen presenteerblaadje.

Resize_of_bomen_als_staken_bij_mokk 
En op de andere plaat de rust van het buitengebied, grazende paarden ter illustratie. En toch de moderne tijd in beeld met de Spurt die onregelmatig op tijd rijdt tussen Ljouwert en Grunnen. En daar links? Dat in het oog springende kunstwerk? Graffitti, of bewust artistieke aankleding van schakelhokjes? Kunstzinnige oprisping van een nutsbedrijf? Het misstaat niet in deze aangename landelijkheid. Buitengebied aan de westkant van Noordhorn. Mooi dichtbij!
Resize_of_paarden_en_spurt_24052008

foto’s: xa9janblaauw, mei 2008 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.