Arbre artistique

Arbre_artistique_13042008 ‘Arbre artistique’, het klinkt toch mooier, sjieker dan: ‘kunstzinnige boom…’ Vooral nu gesprekken steeds vaker uiteenlopende vakantiebestemmingen tot onderwerpen hebben: ‘here, there, evrywhere…’ Nu fotocentrales hun winterslaap zijn vergeten, conversatiecursussen hun vruchten afwerpen, gestamel aan de ontbijttafel meer pijn (aan de oren) dan ‘pain’ oplevert, Sarkozy’s bevallige echtgenote Colombiaans ‘spul’ in haar chansons stopt, "La douce France" vanavond probeert het ‘doux’ te wijzigen in ‘méchant’, daarmee de Orangisten met beide benen terugzettend op de Zwitserse aarde……. Wat de voetbalstrijd ook oplevert (een nieuwe Robben-blessure??), deze opvallende boom aan het Van Starkenborghkanaal heeft heel wat meer te vertellen. Ik hoop niet dat de aanleg van de nieuwe hoge brug nabije hoeve Holtman het echte einde van dit intrigerend verschijnsel betekent. Zoveel toeristische trekpleistertjes hebben we nou ook weer niet…..
Resize_of_vreemde_boom_2_23052008

foto’s: xa9janblaauw, 2008
boom langs het Van Starkenborghkanaal NZ aan de oostkant van Noordhorn

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.