Blauwe Stad, gezien door basisschool Beerta

Uitnodiging_blauwestad_digitaal_vk De hoogste groepen van basisschool "De Uilenburcht" in Beerta hebben de afgelopen jaren de ontwikkelingen rond BlauweStad nauwgezet gevolgd. Het project "Van Land naar Water" getuigt daarvan. Er zijn excursies en kunstwerken gemaakt, er is getekend, geschilderd, gefotografeerd en gefilmd. Bovendien zijn er maquettes gebouwd en droomhuizen….. Dit alles heeft geleid tot een boeiende tentoonstelling in de kerk van Beerta, die vrijdag 30 mei werd geopend door burgemeester Lo van Kats van de gemeente Reiderland. De diverse werkstukken zijn door de kunstenaars Ronald Raaymakers en Liesbeth Peeters tot een samenhangend geheel gemaakt, daarmee een goed beeld gevend hoé er aan het thema is gewerkt. Belangstellenden kunnen komend weekeinde zaterdag 7 en zondag 8 juni  van 14.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen in de Beertster kerk. Meer informatie bij leerkracht Gerrie Schaank (0597 332214).
Resize_of_uitnodiging_blauwestad_di

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.