Feestweek Noordhorn – nette verrommel(d)ing

In het grasland langs de N355 aan de westkant van Noordhorn is een dubbel aankondigingsbord geplaatst, een keurige verrommel(d)ing. Op deze wijze wordt de aandacht gevestigd op de Noordhorner Feestweek, die van 3 t/m 8 juni wordt georganiseerd in en om de grote tent op het sportveld bij de oude Dxc3xb6rpsstee. De aanwezigheid van het bord is ongetwijfeld kortdurend, zodat de versiering/ontsiering van de fraaie westzijde niet al te veel gewicht in de schaal legt. Of dit soort "reclame" werkt??? Ik waag het te betwijfelen, maar ik ben maar een leek. Eigenlijk hoop ik ongelijk te hebben…. Laat de Feestweek maar slagen, Noordhorn kan wel een oppepper gebruiken.
Resize_of_nette_verrommeling_310520
foto: xc2xa9janblaauw, 31052008

Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.