OBS De Toermalijn: klein = heel groot!

Avd_in_noordhorn_16_28052008 Nog even wat prachtige plaatjes van het wandelfestijn in en om Zuidhorn, dat al jarenlang als Avondwandelvierdaagse door het leven gaat. Speciale aandacht voor de OBS De Toermalijn uit Den Horn, een school met ruim 40 leerlingen, die bijna allemaal deelnamen aan het wandelfeest, natuurlijk vergezeld door een groep ouders + leerkracht. Ook zij werden woensdagavond gastvrij onthaald bij rustpunt (tevens teamlid) Heleen van den Broek aan de Verlengde Oosterweg in Noordhorn. Een bonte schare voegde zich moeiteloos tussen de aanwezige Molshopers, de een uitgelaten, de ander verstild, ieder op zijn eigen manier. Sommigen niet te stuiten in hun woordenstroom, anderen meer gelaten de rustdrukte ervarend, kijken naar mensen blijft een boeiende aangelegenheid.
Resize_of_avd_in_noordhorn_23_28052
Jonge mensen vooral, die best de ene voet voor de andere willen zetten, maar een plaspauze zeker op prijs stellen en wat drinken met dat benauwde warme weer geenszins afslaan. Trouwens, de versnaperingen bleken minstens zo welkom bij klein xc3xa9n groot…… Even topdrukte voor gastvrouw Heleen en dochter Sil die toch maar haar riante plek in de vensterbank verruilde voor het verlenen van hand- en spandiensten in de verzorgende sfeer. Avd_in_noordhorn_46_28052008  Na dit onspannen spierbehagend moment kwam elk weer in de benen, de een wat gemakkelijker dan de ander, maar wel het motto handhavend: "Samen uit, samen thuis!"
Inmiddels zit het wandelevenement er voor dit jaar weer op. Even bijkomen en concentreren op de laatste schoolweken voor de zomervakantie, de eindsprint is ingezet. Zo te zien kunnen die weken met vertrouwen tegemoet worden gezien!

Resize_of_avd_in_noordhorn_42_28052

foto’s: xc2xa9janblaauw, 28 mei 2008

Dit bericht werd geplaatst in School, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.