Hondenstrontboulevard Noordhorn

20080927_1445 Nee, de dieren reken ik het niet aan, die doen hun behoefte op de plek, bepaald door baas of bazin (of beiden). Iets meer selecteren van die plaatsen zou de bazen sieren, ongetwijfeld. Met stijgende verbazing liep ik langs de Kastanjestraat, waaraan een basisschool ligt. Bovendien de route voor andere kinderen naar hún school, t Kompas. Er staan weliswaar keurig verbodsbordjes aan het begin en het einde, maar de hondenuitlaters beschouwen deze bordjes blijkbaar als aanwijzingen of geboden, niet als vérboden….. Wat een strontboel, met name op de strook gras tussen rijbaan en voetpad. Overdadige bemesting voor het gras, de madeliefjes en de paardenbloemen, maar een streling voor het oog en een illustratie van milieubewustheid? Resize_of_20080927_1443 Is het hanteren van schepjes en plastic zakjes nou zo moeilijk? Of gaat het zoeken van een betere uitlaatplaats te ver? Hoe het ook zij, déze Kastanjestraat is voor Noordhorn, "juweel van het noorden", een triest-doffe kant, tijd om te worden opgepoetst. Hondenvrienden (of hoe u ook wilt worden genoemd), verbeter uw uitlaatgedrag, begin in de Noordhorner Kastanjestraat!

Resize_of_20080927_1444

foto’s: xa9janblaauw, mei 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.