Functionele verrommeling

Protestpaal_noordhorn_zuid_190420_2 Soms is verrommeling functioneel, bedoeld om iets opmerkelijk duidelijk te maken aan allen die ogen hebben om te zien. De functionaliteit vervalt gestaag en gaat irriteren, als de verrommeling te lang duurt, zoals het geval is met lang hangende raamposters en fantasieloze leuzen langs rijkswegen. Verenigd Noordhorn, de club die Noordhorn tot het kanaal ongedeeld wil laten en pleit voor een weg om het dorp heen, heeft zaterdag 19 april jongstleden een laatste ludieke actie gevoerd met verkleedpartij en ballonnenoplaterij. Radio en TV Noord waren aanwezig om verslag te doen van de gebeurtenis, evenals het Dagblad van het Noorden.Protestdoek_noordhorn_zuid_3_190420  Of de Provinciale Staten van Groningen door deze actie alsnog op andere gedachten zijn gebracht? Grote twijfels, de uitkomst zal woensdag 23 april eindelijk zijn beslag krijgen. Tot zo lang zal de bedreigde buurt functioneel worden verrommeld met doeken, borden en inpakpapier. Opvallend gezichtsbepalend. Misschien geeft de minst opvallende uitspraak nog het best de essentie weer:

Resize_of_protest_verrommeling_noor

foto’s: xa9janblaauw, 19 april 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.