Das Leben der Andern

Resize_of_daslebenderandernlaszlometcm
Eindelijk, het is er van gekomen, "das Leben der Andern" gezién. Nee, niet in "Images" zoals wekenlang de bedoeling was. Thuis voor de buis, DVD in tapparaat (DVD gekocht bij "Het Kruidvat" wat je al niet koopt bij zo’n drogist…) Een van de mooiste films die ik in jaren heb gezien! Geweldig! Hoe, de clou niet vertellen….? Heb je hem nog steeds niet gezien dan? Nou ja…. Origineel script, prima gespeeld, verrassend gefilmd. Bovendien aannémelijk, "es hxe4tte so geschehen kxf6nnen". Nee, ik verraad het verloop niet, maak je maar niet bezorgd. Die Wiesler, die vond ik indrukwekkend, "ein guter Mensch". Of ik hem nog eens ga zien? Ja, zeker, ongetwijfeld, reken daar maar op. Misschien wel in "Images", er gaat niets boven de échte bioscoop!
Resize_of_daslebenderandernwiesler
afbeeldingen: brochure bij DVD Home Screen

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.